Q SEO GAP
Analysis and Optimization

Оптимизацията на един сайт е от съществено значение за целите на бизнеса ви. Независимо дали става въпрос за чисто информационен уебсайт или онлайн магазин, SEO оптимизацията съществено може да подобри естественият  трафик и да привлече потребители.

Не работим по шаблони! Всеки сайт е уникален сам по себе си и затова ние подхождаме строго индивидуално за всеки клиент.

Услугите, които предоставяме са:

  • Цялостен SEO одит с препоръки и тяхната приоритизация какво да се подобри
  • Разработване на стратегия за съдържание след щателно проучване на ключови думи и създаване на семантичен анализ
  • Анализ на външните линкове и изграждане на backlink стратегия
  • Препоръки за UX на сайта.

Ще ви помогнем да разберете всичко важно за представянето на вашата интернет страница при органични търсения в Google.

Ще се уверите дали лесно и ефективно намират вашите посетители страницата ви в интернет.

Ще научите колко от търсенията, по определени ключови думи, идват на вашата страница и какъв е потенциалът ви за ръст, както и какво е вашето представяне спрямо  конкуренти ви.

Ще фокусираме вниманието ви върху всички техническите аспекти за добро представяне при органичните търсения, като с помощта на  инструменти ще ви покажем каква част от страниците са ви индексирани от Google и в каква дълбочина.

Ще включим и каква част от съдържанието на страниците ви е дублирано ( от гледна точка на търсачката) и как това може да бъде преодоляно, ще направим одит на линковете към външни сайтове и каква част от тях са токсични и свалят вашия рейтинг при търсенията.

И не само! Като част от SEO  анализа ще получите таблица с всички  открити проблеми и тяхната тежест за представянето на страницата при органичните търсения.

 

Ако искате консултация с нашите специалисти, изпратете запитване или се свържете по телефона..

© All Rights Reserved 2021